Terug naar de zoekresultaten

RCN Belledonne, Zuidelijke Alpen, Frankrijk

Direct naar de website

RCN Belledonne, Bourg d’Oisans, Frankrijk
Aan de rand van een beschermd natuurgebied, het Parc Nationale des Écrins, ligt RCN-camping Belledonne. Dit stuk van de Franse Alpen is vooral beroemd om de bergen uit Tour de France; vanaf het park kijken gasten uit op de alom bekende Alpe d’Huez. Fietsfanaten wanen zich hier echte wielrenners, maar ook als wintersportgebied doet de Isère het goed.


Beschrijving
RCN Belledonne is gelegen in de prachtige Franse Alpen waar vele prachtige uitzichten te zien zijn. De majesteuze watervallen, musea, auto- wandel- en fietsroutes, klimparken, kabelbanen maken deze omgeving voor iedereen leuk. Of je voor de eerste keer naar deze omgeving komt, of jaarlijks terugkeert, het blijft voor iedereen indrukwekkend.

Bij de receptie staan onze medewerkers klaar voor leuke tips en uitstapjes in de omgeving. Op het park kun je heerlijk ontspannen bij een van de faciliteiten. Rustig zwemmen, een drankje doen op het terras of een activiteit bij het recreatieteam. Volledig ontspannen in onze sauna of hammam is een aanrader.

Faciliteiten
levensmiddelenverkoop, wasmachine, droogtrommel, douches met warm water, wastafels met warm water, verhuur vakantiehuizen/bungalows, internetgebruik, draadloos internet mogelijk

Contactgegevens

Naam RCN Belledonne
Adres Rochetaillée
Postcode 38520
Stad Bourg d'Oisans
Telefoonummer 08004050730
Mail adres info@rcn.nl
Website Ga naar de website

Nieuwsbrief

Neem nu een gratis abonnement op onze nieuwsbrief. Dan blijft u altijd op de hoogte van aanbiedingen, lastminutes, kortingen en het laatste vakantienieuws