Terug naar de zoekresultaten

RCN le Moulin de la Pique, Dordogne, Frankrijk

Direct naar de website

RCN le Moulin de la Pique, Belvès, Frankrijk
Op een historisch landgoed in de Dordogne ligt 5-sterrencamping RCN le Moulin de la Pique. Dankzij de oorspronkelijke, kasteelachtige gebouwen en magnolia’s ademt het vakantiepark nog een klassieke, romantische sfeer. Luxe en weelde staan hier centraal. De combinatie van het sprookjesachtige decor en alle moderne voorzieningen maakt het vakantiepark een waar paradijs. Ook voor kinderen is het een paradijs: er zijn maar liefst vier zwembaden, een 45 meter lange glijbaan én een vierdubbele glijbaan!

Beschrijving
RCN le Moulin de la Pique is een camping in La Dordogne. Meer dan 30 jaar wordt er op het terrein gerecreëerd dat is opgebouwd rondom een oude watermolen. Het historische Belvès heeft iedere zaterdag een gezellige markt rondom de authentieke markthal waar allerlei verse producten te koop zijn.

In 2017 zijn we uitgeroepen tot top camping met 5 sterren door de Franse overheid. Daarnaast zijn vele awards als Kindercamping van het jaar en een Ecolabel omdat we een eigen waterzuiveringsinstallatie op het park hebben.

Onze receptionisten staan voor je klaar om leuke uitjes in de omgeving te gaan ondernemen.

Faciliteiten
levensmiddelenverkoop, wasmachine, droogtrommel, strijkgelegenheid, babyroom, douches met warm water, wastafels met warm water, gehandicaptentoilet, gehandicaptenwastafel, verhuur caravans, verhuur vakantiehuizen/bungalows, internetgebruik, draadloos internet mogelijk

Contactgegevens

Naam RCN le Moulin de la Pique
Adres La Pique
Postcode 24170
Stad Pays de Belvès
Telefoonummer 08004050730
Mail adres info@rcn.nl
Website Ga naar de website

Nieuwsbrief

Neem nu een gratis abonnement op onze nieuwsbrief. Dan blijft u altijd op de hoogte van aanbiedingen, lastminutes, kortingen en het laatste vakantienieuws