Terug naar de zoekresultaten

Camping De Beukenhof, Tiendeveen, Drenthe

Direct naar de website

Camping De Beukenhof

Een gezellige vakantie op Camping De Beukenhof. Dé leukste Camping in een bosrijke omgeving in Drenthe. Camping De Beukenhof is een christelijke camping!
Camping "de Beukenhof" is opgericht in 1990 en is een christelijke camping. Dat wil zeggen dat er op zondag geen sport & spel activiteiten zijn en dat u niet kunt aankomen en/of vertrekken. Huisdieren zijn niet toegestaan. Onze doelstelling is de mensen samen brengen voor een gezellige en onvergetelijke vakantie in eigen sfeer.

Vanaf Camping de Beukenhof is het ongeveer 8 km naar Hoogeveen
We zijn geopend van 1 april tot en met 31 oktober Wij bieden u een mooie eenvoudige camping met nadruk op rust en ruimte in een landelijke omgeving waar bossen en heide, akkers en weiden elkaar afwisselen.

Voor u als kampeerder zijn er 38 plaatsen. De plaatsen zijn 100 vierkante meter. Er zijn 8 plaatsen per veldje en per veldje is er 1 watertappunt. Alle plaatsen zijn voorzien van elektra 4 of 6 amp.

Activiteiten op de camping
. In het hoogseizoen recreatieteam
. Recreatiezaal met snackbar en bibliotheek en wifi (gratis)
. Recreatieplas op 200 meter
. Huifkarverhuur
. Speelveldje voor de kleintjes
. Veel fiets- en wandel routes


Contactgegevens

Naam Camping De Beukenhof
Adres Kanaal Oost Zijde 15
Postcode 7936 TN
Stad Tiendeveen
Telefoonummer 0528 331246
Mail adres info@campingdebeukenhof.com
Website Ga naar de website

Nieuwsbrief

Neem nu een gratis abonnement op onze nieuwsbrief. Dan blijft u altijd op de hoogte van aanbiedingen, lastminutes, kortingen en het laatste vakantienieuws