Terug naar de zoekresultaten

Camping De Solse Berg, Garderen, Veluwe

Direct naar de website

Camping De Solse Berg

Nieuwe boerencamping De Solse Berg aan de rand van bos en weide in Garderen

Kom deze zomer kamperen op onze gezellige camping in Garderen op de Veluwe! Omdat we vieren dat we dit jaar open gaan, hebben we speciale aanbiedingen en tarieven!

Kom ontspannen kamperen op Camping de Solse Berg. De camping ligt in een prachtig gebied aan de rand van het bos dichtbij de weilanden waar melkkoeien grazen, op een korte afstand van Garderen (500 m), Uddel (5 km), Voorthuizen (11 km), Harderwijk (17 km) en Barneveld (18 km). U geniet hier van de stilte, die wordt onderbroken door het kwaken van kikkers, het karakteristieke geluid van roofvogels of het kwaken van de eenden. In de directe omgeving komt u nog regelmatig hazen, konijnen, reeën en/of wilde zwijnen tegen.

Camping de Solse Berg biedt 25 ruime kampeerplaatsen van ruim 150 m2 met 15 ampère stroomaansluiting en een eigen watertappuntje.

Het ontmoetingsgebouw is één van de blikvangers op ons terrein. Onder de inpandige veranda is het in de vroege ochtend al heerlijk toeven. Genieten van het heerlijke ochtendzonnetje en de vroege vogelzang. In de middag is het heerlijk om er in de schaduw te zitten.

Op het terrein van maar liefst 7500 m2 hebben de kinderen de mogelijkheid om te voetballen of in de zandbak te spelen. Ook staan er een paar skelters. Voor de vroege vogels is het mogelijk om bij de kippen een heerlijk vers eitje te rapen.

In het ontmoetingsgebouw hebben we een grote gezellige ontmoetingsruimte waar jongeren (en ouderen vanzelf) zich kunnen vermaken aan de voetbaltafel en hebben we een mini bibliotheek.

Liefde voor de natuur en dieren zit in onze genen. Middels de boerencamping willen we u de mooie natuur laten beleven. We hopen u te ontmoeten, zodat u ook het boerenlandschap en de prachtige natuur in en om Garderen kunt ontdekken.

De camping is open van 15 maart t/m 31 oktober. Geen aankomst of vertrek op zondag.

Contactgegevens

Naam Camping De Solse Berg
Adres
Postcode 3886 KE
Stad Garderen
Telefoonummer 05777 23245
Mail adres info@solseberg.nl
Website Ga naar de website

Nieuwsbrief

Neem nu een gratis abonnement op onze nieuwsbrief. Dan blijft u altijd op de hoogte van aanbiedingen, lastminutes, kortingen en het laatste vakantienieuws