Terug naar de zoekresultaten

Camping Meistershof, Dwingeloo, Drenthe

Direct naar de website

Camping Meistershof

Camping Meistershof in Drenthe
Op Camping Meistershof in Drenthe kan jong en oud genieten van een onvergetelijke vakantie. Onze bijzondere familiecamping ligt direct aan Nationaal Park Dwingelderveld nabij Dwingeloo en biedt geweldige faciliteiten. De kampeerplaatsen zijn prachtig groen, rustig gelegen en bovendien zeer comfortabel.

Ook beschikt de camping over eveneens comfortabele camperplaatsen met uniek uitzicht op het adembenemende natuurpark waar u het hele jaar kunt komen kamperen met uw camper. Na een heerlijke dag op onze camping in Drenthe of in de wijde omgeving kunt u in alle rust overnachten op uw eigen kampeer- of camperplaats. Wilt u liever huren? Dan zijn onze stacaravans of blokhutten zeker een aanrader voor u.

Ontdek onze camping in Drenthe en geniet
Camping Meistershof is meer dan een gezellige en kindvriendelijke camping in Drenthe. Als campinggast kunt u gratis deelnemen aan door ons georganiseerde natuurexcursies en daarnaast bieden wij een unieke haal-, breng- en opzetservice voor uw caravan. En zit het weer even tegen, maak dan gebruik van exclusieve mooi-weer-garantie. Zo bent u gegarandeerd van een vakantie met goed weer. Ook voor kinderen is er van alles te beleven. Zij kunnen dag in dag uit klimmen en klauteren in de bossen of in de grote speeltuin met overdekte zand-water-speelplaats. De veelzijdige omgeving leent zich uitstekend voor de mooiste wandel- en fietstochten en gezellige dagjes uit met het hele vakantiegezelschap.

Van 1 april tot 30 september bent u van harte welkom om te komen kamperen op de camping. Wanneer u wilt komen kamperen met uw camper op de speciale camperplaatsen of een blokhut wilt huren bent u het gehele jaar van harte welkom. Bent u op zoek naar een camping die bij u past, kom dan gerust bij ons langs voor een rondleiding. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.Contactgegevens

Naam Camping Meistershof
Adres Lheebroek 33
Postcode 7991 PM
Stad Dwingeloo
Telefoonummer 0521 597278
Mail adres info@meistershof.nl
Website Ga naar de website

Nieuwsbrief

Neem nu een gratis abonnement op onze nieuwsbrief. Dan blijft u altijd op de hoogte van aanbiedingen, lastminutes, kortingen en het laatste vakantienieuws