Terug naar de zoekresultaten

Camping Buitengewoon, Schoonloo, Drenthe

Camping Buitengewoon

Wij heten u van harte welkom op Camping BuitenGewoon, een kleine, rustige familiecamping middenin Drenthe. De camping ligt aan de rand van het dorp Schoonloo in het Nationaal Beek-en Esdorpen Landschap Drentse Aa. Het is een BuitenGewoon mooi natuurgebied met uitgestrekte bossen, heidelandschappen en toeristische dorpen met veel fiets en wandelroutes. De camping biedt uitzicht op een prachtig bos waar regelmatig in de avondschemering reeën lopen. Vanaf de camping loopt u direct het bos in waar zich een mooie recreatieplas bevind met strand.

De camping heeft op dit moment 22 ruime kampeerplaatsen, en een aantal camperplaatsen. Om de camping zo natuurlijk en kindvriendelijk mogelijk te houden, is er een parkeerplaats aangelegd. De kampeervelden zijn hierdoor autovrij, dus alle ruimte voor de kinderen om te spelen.

Camping Buitengewoon werkt samen met Binnenstebuiten, een dagbesteding voor jong volwassenen met een verstandelijke beperking. Deze buitengewone jongeren zullen ons ondersteunen in de werkzaamheden op de camping.

Onze geiten, kippen en konijnen wonen in de gezellige dierenweide. Als kinderen zin hebben kunnen ze samen met de dierenverzorgers helpen bij het verzorgen en voeren van de dieren.
Wij leven en werken vanuit een christelijke achtergrond .Deze geloofsbeleving zult u ervaren als u bij ons te gast bent. Maar ook als u geen christelijke levensvisie hebt bent u van harte welkom.
Op de camping is er plaats voor kampeerders die hun eigen paard mee willen nemen. Er zijn diverse plaatsen die direct aan de paardenwei grenzen.
Gedurende het campingseizoen worden een aantal kleinschalige activiteiten georganiseerd.

Contactgegevens

Naam Camping Buitengewoon
Adres Elperstraat 16
Postcode 9443 TL
Stad Schoonloo
Telefoonummer 06–30170206, 0592–481879
Mail adres info@campingbuitengewoon.nl
Website Ga naar de website

Nieuwsbrief

Neem nu een gratis abonnement op onze nieuwsbrief. Dan blijft u altijd op de hoogte van aanbiedingen, lastminutes, kortingen en het laatste vakantienieuws