Terug naar de zoekresultaten

Camping Buitengewoon, Schoonloo, Drenthe

Direct naar de website

Camping Buitengewoon

Een gemoedelijke familie camping midden in Drenthe voor jong en oud waar je heerlijk tot rust kunt komen buiten alle drukte om.

U kunt kamperen op ons gezellige campingveld of op een van de ruim opgezette campingplaatsen met uitzicht op de weilanden en bosrand. Vanaf de camping loop je in 5 minuten naar een prachtige recreatieplas middenin het bos. De camping biedt uitzicht op een prachtig bos waar regelmatig in de avondschemering reeën lopen.
Daarnaast zijn er vele fiets en wandelroutes door de uitgestrekte bossen, langs prachtige heidelandschappen en door de toeristische dorpen in de omgeving. Op de camping vindt je verder een sportveld, dierenwei (met paardjes, geiten, kippen en konijnen), speeltoestellen en een gezellige overdekte kampvuurplaats. Gedurende het campingseizoen worden een aantal kleinschalige activiteiten georganiseerd.

Wij leven en werken vanuit een christelijke achtergrond .Deze geloofsbeleving zult u ervaren als u bij ons te gast bent. Maar ook als u geen christelijke levensvisie hebt bent u van harte welkom. Camping Buitengewoon werkt samen met Binnenstebuiten, een dagbesteding voor jong volwassenen met een verstandelijke beperking. Deze buitengewone jongeren zullen ons ondersteunen in de werkzaamheden op de camping.
Wij beschikken ook over een gezellig familiehuis voor maximaal 12 personen. Informeert u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Camping Buitengewoon: een plek waar je buitengewoon kan genieten!

Contactgegevens

Naam Camping Buitengewoon
Adres Elperstraat 16
Postcode 9443 TL
Stad Schoonloo
Telefoonummer 06-39891277, 0592–481879
Mail adres info@campingbuitengewoon.nl
Website Ga naar de website

Nieuwsbrief

Neem nu een gratis abonnement op onze nieuwsbrief. Dan blijft u altijd op de hoogte van aanbiedingen, lastminutes, kortingen en het laatste vakantienieuws