Terug naar de zoekresultaten

Camping De Vijverhof, Ommeren, Gelderland

Direct naar de website

Camping De Vijverhof

Op het campingterrein is ruimte voor 25 caravans en tenten. De kampeerplaatsen zijn voorzien van tegelplateau’s, 6 Ampère stroom, riolering vuilwaterafvoer) en een waterkraan. Tevens beschikt de camping over drie speciale camperplaatsen met verharde ondergrond en vaste stroom- en wateraansluiting. Camping de Vijverhof is geheel voorzien van gratis internet (WiFi) voor de gasten. Vanaf uw kampeerplaats kunt u dus heel eenvoudig contact houden met het thuisfront of opzoeken welk uitstapje u wilt gaan maken.
De camping voorziet verder in een overdekte fietsenstalling en nachtverlichting (schemer) op het hele campingterrein.

VOORZIENINGEN
In onze recreatieruimte “De Herberg” staat een tafeltennistafel, pooltafel, voetbaltafel en is een spel- en leeshoek aanwezig. Ook bij slecht weer zijn er dus genoeg mogelijkheden om u te vermaken.
Kinderen vergeten hun vakantie op Camping de Vijverhof niet gauw meer! Voor hen is er een speeltuin met trampoline, schommel, zandbak en wipkip. Maar waar kinderen echt voor warm lopen zijn de dieren; u vindt bij ons kleinvee, schapen en verzorgpony Fientje.

SANITAIR
De sanitaire voorzieningen zijn goed verzorgd en bevinden zich in het achterhuis van de boerderij. Het sanitair bestaat uit drie douches, een wasruimte met wastafel, drie toiletten, een urinoir, wasbakken, afwasgelegenheid met warm water, een wasmachine, een wasdroger en een losse centrifuge. Tevens beschikken wij over sanitair voor invaliden en mindervaliden.
In de recreatieruimte vindt u 4 afwasplaatsen met warm en koud water. Buiten staat een stortbak voor uw chemisch toilet en het campingterrein is voorzien van diverse waterpunten.

HUISDIEREN
Wilt u uw huisdier niet alleen laten als u gaat kamperen? Geen probleem. Uw hond, kat of cavia is welkom. Zo hoeft u uw trouwe vriend niet te missen.

IN DE OMGEVING
Binnen 3 kilometer van onze camping in Ommeren vindt u diverse winkels zoals een warme bakker, verse slager, supermarkt, kledingwinkel, speelgoedwinkel, postkantoor en geldservice.

Contactgegevens

Naam Camping De Vijverhof
Adres Ommerenveldseweg 51
Postcode 4032 NB
Stad Ommeren
Telefoonummer 0344 601973, 06 21611610
Mail adres info@campingdevijverhof.nl
Website Ga naar de website

Nieuwsbrief

Neem nu een gratis abonnement op onze nieuwsbrief. Dan blijft u altijd op de hoogte van aanbiedingen, lastminutes, kortingen en het laatste vakantienieuws