Terug naar de zoekresultaten

Camping Nieuwhof, Terschuur, Gelderland

Direct naar de website

Welkom op Camping Nieuw hof in Terschuur, gelegen in de omgeving van Barneveld.

Camping Nieuw hof in Terschuur is een kleine gezellige boeren camping onder de rook van Barneveld en Amersfoort. Maar toch midden tussen de bossen en weilanden in het Veluwse landschap. Op familiecamping Nieuw hof wordt u altijd hartelijk welkom geheten door Familie van Voorthuizen.
Op deze mooie camping kunt u in alle rust genieten van het echte boerenleven. Ook uw kinderen kunt u hier in alle veiligheid laten spelen in onze mooie speeltuin, waar ze zich geen minuut hoeven te vervelen.

Nieuw: privé sanitair
Door gebruik te maken van privé sanitair, geniet u van het gemak en comfort van een eigen douche, wastafel en toilet op de camping. Uw eigen douche spullen kunt u gewoon laten staan. En u hoeft natuurlijk nooit te wachten. Vanaf 10 euro, en op basis van beschikbaarheid.

Camping Nieuw hof beschikt over 25 ruime kampeerplaatsen, met uitzicht over het weiland.
Op de camping is een modern toiletgebouw, in het toiletgebouw vind u alle gemakken van deze tijd.
Ook is er voor de wat nattere dagen een mogelijkheid tot gebruik van een gezellige kantine genaamd de Kersenstal. Deze kantine wordt ook verhuurd voor bijvoorbeeld feesten, verjaardagen, cursussen, reünies en nog veel meer. Hier over kunt u meer informatie vinden op de site van de Kersenstal.
Naast de camping ligt een prachtige kersenboomgaard (5000 m2) die in het voorjaar een prachtige bloesem voortbrengt en later in het jaar kunt u hier heerlijke zoete kersen plukken

Op de camping bij de receptie is een winkeltje "ut pitje" waar u kersen, boerenstreekproducten en de Bongerdhoen kunt kopen. Deze streekproducten komen van eigen bedrijf.
Ondanks het feit dat Camping Nieuw hof midden tussen de weilanden en bossen ligt, zit u toch op een steenworp afstand van Barneveld, Amersfoort en Leusden. Winkelcentra zijn hierdoor binnen handbereik. Wilt u meer weten over de mogelijkheden in de omgeving, kijkt u dan op onze eigen website.

Wij heten u graag van harte welkom op de boeren Camping Nieuw hof in Terschuur.

Contactgegevens

Naam Camping Nieuwhof
Adres Nieuw Hofweg 4/1
Postcode 3784 VJ
Stad Terschuur
Telefoonummer 0342 46 1835
Mail adres info@campingnieuwhof.nl
Website Ga naar de website

Nieuwsbrief

Neem nu een gratis abonnement op onze nieuwsbrief. Dan blijft u altijd op de hoogte van aanbiedingen, lastminutes, kortingen en het laatste vakantienieuws