Terug naar de zoekresultaten

Camping De Betteld, Zelhem, Gelderland

Direct naar de website

Christelijke camping De Betteld dat ligt midden in het groene hart van de Achterhoek, kunt u op allerlei manieren overnachten. U kunt kiezen voor een kampeerplek of, als u meer van luxe houdt, een stacaravan of in een van onze comfortabele chalets. De chalets hebben allemaal een cv, badkamer, compleet ingerichte keuken, tv en eigen tuin.
Op christelijke camping De Betteld is alles binnen handbereik. Op het centrale plein van het park vindt u een winkel met daarin een supermarkt, bakkerij met elke ochtend vers brood en een boekwinkel.
Ook bevindt zich op het park een snackbar, café, restaurant en een groot plein met gezellige tafels en stoelen waar u kunt genieten van de zon en leuk gezelschap. Vlakbij het plein staat een mooie speeltuin.
Christelijke camping De Betteld is het grootste christelijke vakantiepark van Nederland. U kunt hier heerlijk ontspannen en tot rust komen.

Op de christelijke camping ontmoet u tijdens de schoolvakanties veel andere christenen uit allerlei denominaties. Op de camping heerst een gemoedelijke, veilige sfeer waar u vrij over uw geloof kunt praten. U zult zich snel op uw gemak voelen.

Tijdens de schoolvakanties kunt genieten van een uitgebreid christelijk programma. Deelname hieraan is overigens vrijblijvend.

Contactgegevens

Naam Camping De Betteld
Adres Aaltenseweg 11
Postcode 7021 HR
Stad Zelhem
Telefoonummer 0314-627200
Mail adres info@betteld.nl
Website Ga naar de website

Nieuwsbrief

Neem nu een gratis abonnement op onze nieuwsbrief. Dan blijft u altijd op de hoogte van aanbiedingen, lastminutes, kortingen en het laatste vakantienieuws