Terug naar de zoekresultaten

Camping De Kriemelberg, Ermelo, Veluwe

Direct naar de website

De familiecamping:
Camping De Kriemelberg wordt gerund door een familie en is ook een echte familiecamping. Door het gemoedelijke en persoonlijke karakter van de camping in combinatie met de rust en het kindvriendelijke terrein is dit dé plaats om ‘natuurlijk’ te kamperen.

Ligging van de camping:
Camping De Kriemelberg is prachtig gelegen midden in het bos en vlakbij de Ermelosche heide, kortom een heerlijke plek om uw vakantie te laten slagen. Door de achteruitgang van de camping loopt u zo het bos in of neemt u één van de vele fietsroutes. Genieten van de natuur is natuurlijk genieten op ”De Kriemelberg”!

Het centrum van Ermelo ligt op nog geen 3 km afstand en is dus op de fiets goed te bereiken. Ook het Randmeer is dichtbij en ideaal voor watersportliefhebbers.

Algemene voorzieningen:
Camping De Kriemelberg is voorzien van:
- receptie met kleine winkel
- twee verwarmde toiletgebouwen met gezinsdouches
- nieuwe zwemvijver met glijbanen en strand
- 2 Trekkershutten Plus
- 1 kleine bungalow voor 4 personen
- kantine
- snackbar
- volleybalveld
- speeltoestellen met o.a. een trampoline
- telefooncel
- overdekt terras
- recreatieruimte
- recreatiewerk in het hoogseizoen


Bezienswaardigheden:
Door de centrale ligging van Ermelo kunt u gezellige uitstapjes in de omgeving maken. Wat dacht u van Paleis Het Loo in Apeldoorn, de Apenheul, het Dolfinarium in Harderwijk of Walibi World. Of tijdens de warme dagen genieten van water en strand op de camping of aan de Randmeren.

Willen uw kinderen graag naar een speeltuin? De Koningin Julianatoren is vlakbij. Of even bij de schaapjes kijken bij de Schaapskooi van Ermelo.

Ook ligt camping De Kriemelberg vlakbij het Speulder- en Sprielderbos. Het eeuwenoude Speulderbos is één van de mooiste en oudste bossen van Nederland. Kromme, in wonderlijke bochten gegroeide eiken- en beukenbomen bepalen de sfeer. In de volksmond heet het Speulderbos “het bos van de dansende bomen”. Het bos is niet alleen mysterieus, maar ook zeer zeldzaam. Het is een paradijs voor (roof)vogels, edelherten, dassen en wilde zwijnen.

Genoeg keuze dus om er een fijne tijd van te maken!

Kijk voor meer informatie en voor onze aanbiedingen op onze eigen website www.kriemelberg.nl

Contactgegevens

Naam Camping De Kriemelberg
Adres Drieerweg 104
Postcode 3852 MC
Stad Ermelo
Telefoonummer 0341 552142
Mail adres info@kriemelberg.nl
Website Ga naar de website

Nieuwsbrief

Neem nu een gratis abonnement op onze nieuwsbrief. Dan blijft u altijd op de hoogte van aanbiedingen, lastminutes, kortingen en het laatste vakantienieuws