Terug naar de zoekresultaten

ParcCamping De Witte Vennen, Oostrum, Limburg

ParcCamping de Witte Vennen is een kleinschalige gezinscamping, in combinatie met een aantal huurbungalows, prachtig gelegen aan een meertje met gescheiden veilig strandbad.

Wij zijn 100 % toeristisch, hebben geen vaste jaarplaatsen en dus ook geen tuinkabouters en bingoavonden. Wat u wel bij ons vindt is een prachtige omgeving met wandel- en fietsroutes door het Maasdal en het Nederlands-Duitse grensgebied. Twee Nationale Parken liggen op korte afstand n.l. de Maasduinen tussen de Maas en Duitsland en de Groote Peel. Onze plaatsen zijn zeer ruim, 125 tot 150 m2, en liggen aan de rand van grote velden met speeltoestellen in het midden. De sanitaire voorzieningen zijn uitstekend. In 2013 is een luxe hoofdsanitairgebouw geopend met uitgebreid kindersanitair. ANWB waardering 4,5 van 5 sterren! Zoover 8,8.
Voor Rust, Ruimte en Echte Gastvrijheid komt u naar Parc de Witte Vennen in het mooie Noord-Limburg.

Nieuw in 2011 is het centrumgebouw met onder andere gezellig loungecafé met bibliotheek, groot terras en wellness voorziening met sauna, stoombad en relaxruimte.
Ook is er een nieuwe professionele midgetgolfbaan.
Overal op het park vindt u speeltuintjes en bij het strandbad ligt de kantine met terras en de grote speeltuin.

Contactgegevens

Naam ParcCamping De Witte Vennen
Adres Sparrendreef 12
Postcode 5807 EK
Stad Oostrum
Telefoonummer 0)478 511 322, 06 22 990 653
Mail adres info@wittevennen.nl
Website Ga naar de website

Nieuwsbrief

Neem nu een gratis abonnement op onze nieuwsbrief. Dan blijft u altijd op de hoogte van aanbiedingen, lastminutes, kortingen en het laatste vakantienieuws