Terug naar de zoekresultaten

Minicamping Erve ’n Greun, Hoge Hexel, Overijssel

In het groene land tussen de Twentse dorpen Wierden, Hellendoorn en Daarle vindt u Erve ’n Greun. Een oase van rust in een landschappelijke omgeving.
Onze camping heeft 15 ruime plaatsen met elektra aansluiting (4 of 6 ampère) en moderne sanitaire voorzieningen. Op de plaatsen zelf is er voldoende ruimte voor een auto of bijzettent. Voor de kleinste gasten is er een speelveld. Bovendien is deze camping toegankelijk voor mindervaliden.
Vanaf onze camping kunt u eindeloze wandel- en fietstochten ondernemen. Door de bossen van het nabijgelegen Hoge Hexel, in het Wierdense Veld met zijn schaapskudde, of door Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. De camping grenst aan het fietsroutenetwerk Overijssel en het wandelnetwerk Twente en is uitermate geschikt voor fietsers, wandelaars en natuurliefhebbers.
Naast onze mini-camping hebben wij ook een kleine bed & breakfast. In ons hoofdgebouw bevinden zich twee eenvoudige, maar knusse tweepersoonskamers met uitzicht over de weilanden. Er is een gemeenschappelijke ruimte met een keuken waar u gebruik van kunt maken.

Contactgegevens

Naam Minicamping Erve 'n Greun
Adres Piksenweg 21
Postcode 7645 BC
Stad Hoge Hexel
Telefoonummer 0546 69 78 98
Mail adres nfo@ervengreun.nl
Website Ga naar de website

Nieuwsbrief

Neem nu een gratis abonnement op onze nieuwsbrief. Dan blijft u altijd op de hoogte van aanbiedingen, lastminutes, kortingen en het laatste vakantienieuws