Terug naar de zoekresultaten

Minicamping Schotererf, Kuinre, Overijssel

Mooie minicamping op de grens van de drie provincies Friesland, Overijssel en Flevoland. Grote variatie aan landschappen, zoals Nationaal Park 'de Weerribben'. Kwalitatief goede faciliteiten, vrij gebruik van warm water en gratis internet. Daarnaast de mogelijkheid tot het huren van één van onze pipowagens ‘Ot en Sien’! Schotererf, da’s even helemaal weg!
Mogen wij ons even voorstellen? Wij zijn Daniël en Tineke te Vaarwerk en samen met onze drie kinderen wonen wij sinds eind 2007 met veel plezier in onze verbouwde woonboerderij in de Kuinder-polder. Dit is een landelijk gebied op het snijvlak van de drie provincies Friesland, Flevoland en Overijssel. Wij heten u van harte welkom op onze in 2008 gerealiseerde minicamping. Daarbij hebben we uiteraard gebruik gemaakt van onze
eigen jarenlange ervaring als kampeerders. We hebben veel aandacht besteed aan de kwalitatief goede faciliteiten, zoals :
- ruime kampeerplaatsen
- luxe sanitaire voorzieningen
- gratis gebruik heet water
- gratis onbeperkt internet
- diverse speeltoestellen
- groot speelveld
- zonneterras met geweldig uitzicht
- viswater op minder dan 1 km
- bos op loopafstand

De sanitaire voorzieningen zijn werkelijk onze trots. Er zijn drie douches, waarvan één ruime gezinsdouche (ca. 2 bij 2,5 meter). Ook zijn er drie wascabines en twee losse wastafels. Gebruik van warm water is overal gratis. Daarnaast beschikken we over drie toiletten en een urinoir. Ook voor het chemisch toilet is (aparte) lozing mogelijk.

Onze minicamping ligt op de grens van de drie provincies Friesland, Overijssel en Flevoland. De directe omgeving biedt dan ook veel moois, zoals Nationaal Park 'de Weerribben', vlakbij in Overijssel. Of het Tjeukemeer, eveneens op fietsafstand van onze camping. En met vijf minuten lopen bent u in het oudste bos van de provincie Flevoland, het Kuinderbos. Dat staat bekend om zijn bijzondere flora en fauna. Vrijwel nergens in Nederland vindt u zo’n variatie aan landschappen op fietsafstand: bossen, landerijen, meren, veengebieden, moerasbos, vennetjes, rietlanden. Elke omgeving heeft zijn eigen sfeer en verrassingen. Massatoerisme kent deze streek niet. De kleinschaligheid van campings in deze regio maakt het mogelijk dat u van rust en ruimte kunt genieten. Ontmoetingen met bijzondere diersoorten zijn dan ook geen uitzondering.

Wilt u graag een dagje winkelen of ’s avonds lekker uit? Historische Zuiderzeestadjes Blokzijl en Lemmer bieden volop mogelijkheden. Daarnaast zijn diverse activiteiten als kanovaren, vissen en paardrijden in de directe omgeving van de camping mogelijk.

U merkt: Schotererf, da’s even helemaal weg! We nodigen u van harte uit kennis te komen maken.

Contactgegevens

Naam Minicamping Schotererf
Adres Worstsloot 1
Postcode 8374 EV
Stad Kuinre
Telefoonummer 0527 23 15 26
Mail adres kamperen@schotererf.nl
Website Ga naar de website