Terug naar de zoekresultaten

Camping en Chaletpark De Klimberg, Hardenberg

Direct naar de website

De Klimberg is een moderne camping met een christelijke identiteit. De grote kampeerplaatsen zijn standaard voorzien van elektriciteit. U kunt kiezen tussen plaats met een 4 ampère of met 16 ampère stroomaansluiting. Ook een eigen watertappunt en CAI aansluiting behoort tot de mogelijkheid. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze comfortplaats met privé sanitair? En er is natuurlijk overal draadloos internet beschikbaar. Uitstekend en goed toegankelijk sanitair. Bovendien hebben we een ruime keuze aan mooie en luxe chalets en caravans, die u het hele jaar kunt huren. Of ons familiehuis ‘De Boerderij’ voor (14 personen) voorzien van volop gemak en comfort. Tevens hebben we sinds 2016 een zorgchalet te huur.

NIEUW in 2018 zwembad overdekt
De Klimberg is momenteel druk bezig met de werkzaamheden om het verwarmd zwembad te voorzien van een overkapping. Bij mooi weer kan de glazenkap voor grotendeels open en bij slecht weer helemaal dicht! Zo kunt u op elk moment blijven genieten van het zwembad! De overkapping hopen wij medio mei 2018 gerealiseerd te hebben!

Recreatie voor jong & oud
Op onze camping kom je juist tijd tekort! Speciaal voor de kleintjes is er een animatieteam Otto, Elle en Izzi, staan er verspreid over het terrein speeltoestellen opgesteld en is er een mooie speelvijver. Je kunt een verfrissende duik nemen in het verwarmd overdekt zwembad. Een potje tafeltennissen, springen op het springkussen of je hengel uitwerpen in de visvijver. Bovendien staat het recreatieteam elke dag weer voor de gasten klaar.

55+ weken
In juni en september organiseren we altijd de 55+ weken. Een veertiendaagse vakantie. Helemaal afgestemd op 55+plussers! Niets is verplicht, maar alles mag. Heerlijk tot rust komen. De een doet dat tijdens een bijzondere bustocht. Een ander speelt liever bingo of gaat lekker fietsen en wandelen.

U ziet: alles is aanwezig om samen, als gezin, te genieten van een onvergetelijke vakantie! Wilt u nog meer ontdekken van de Klimberg? Bezoek dan onze website:
www.deklimberg.nl

Contactgegevens

Naam Camping en Chaletpark De Klimberg
Adres Ommerweg 27
Postcode 7797 RD
Stad Rheezerveen - Hardenberg
Telefoonummer 0523 261955
Mail adres camping@deklimberg.nl
Website Ga naar de website

Nieuwsbrief

Neem nu een gratis abonnement op onze nieuwsbrief. Dan blijft u altijd op de hoogte van aanbiedingen, lastminutes, kortingen en het laatste vakantienieuws