Terug naar de zoekresultaten

Vakantiepark De Kleine Belties, Hardenberg, Overijssel

Direct naar de website

Vakantiepark De Kleine Belties, een gezellig familiepark met veel gezelligheid en veel zwemmogelijkheden! Het park is gelegen in het mooie Overijsselse Vechtdal, met rivier De Vecht en mooie bossen op korte afstand. Tijdens de schoolvakanties organiseert het recreatieteam activiteiten voor jong en oud. In het voor- en naseizoen is het de ideale plek voor de 50+ Levensgenieter en de jonge gezinnen.

U kunt nu ook genieten van ons overdekte zwembad met glijbaan, whirlpools en kinderbad!
De Kleine Belties is gelegen in de mooie omgeving van 't Vechtdal. Ook op het park ziet u deze mooie natuur terug. Huisjes in een mooi heuvelachtig bosgebied, luxe chalets aan het water, en stacaravans aan een gezellig veld.

In de schoolvakanties is er een actief recreatieteam aanwezig dat de leukste activiteiten organiseert voor alle leeftijden. Ook onze grote eekhoorn Eekie is er elke vakantie weer bij.

In het voor- en naseizoen is ons park een heerlijke plek voor jonge gezinnen en voor de 55-plussers. Bijvoorbeeld tijdens de Peuter & Kleuterweek of tijdens de 55+ weken

Tijdens uw verblijf kunt u genieten van wat De Kleine Belties u aanbied, een mooi overdekt zwembad met glijbaan, whirlpools en kinderbad, een buitenzwembad en een zwemvijver met zonneweide. In de Plaza kunt u genieten van een kopje koffie, en uw kinderen kunnen zich uitleven in de indoor-speeltuin. Voor een heerlijk diner kunt u terecht in 't Eethuys.

De faciliteiten zijn geopend van april t/m oktober, buiten de schoolvakanties om gelden er aangepaste openingstijden.

Het centrum van Hardenberg is op korte afstand, in 10 minuten bent u met de fiets in het centrum. De fiets- en wandelpaden zijn ook vanaf het park te bereiken.

Op De Kleine Belties kunt u terecht voor het huren van stacaravans, luxe chalets, bungalows, groepshuizen en kampeerplaatsen, met of zonder privé sanitair.

Voor meer informatie, kijk op onze website of bel!

Contactgegevens

Naam Vakantiepark De Kleine Belties
Adres Rheezerweg 79
Postcode 7771 TD
Stad Hardenberg
Telefoonummer 0523 261303
Mail adres info@kleinebelties.nl
Website Ga naar de website

Nieuwsbrief

Neem nu een gratis abonnement op onze nieuwsbrief. Dan blijft u altijd op de hoogte van aanbiedingen, lastminutes, kortingen en het laatste vakantienieuws