Terug naar de zoekresultaten

Camping 't Eind, Overberg, Utrecht

Direct naar de website

Camping 't Eind in Overberg ligt aan de voet van de Amerongse Berg, dat deel uitmaakt van het Nationaal Park De Utrechtse Heuvelrug.
Een ideale stek voor fietsers, wandelaars, rustzoekers en natuurliefhebbers!
Wij bieden mooie ruime, groene plaatsen voor stacaravans, toercaravans, campers en we hebben vanaf april 2014 een paar unieke verhuuraccommodaties, nl. The Pods.Het is heerlijk genieten en onthaasten op camping 't Eind!
Camping 't Eind ligt in Overberg, een klein landelijk dorpje, mooi gelegen tussen het bosrijke gebied van De Utrechtse Heuvelrug en het landelijke gebied van de Gelderse Vallei. Ook de Betuwe ligt op een steenworp afstand.
Onze camping biedt een ideale stek voor de natuurliefhebbers, rustzoekers, wandelaars en fietsers omdat de camping grenst aan het bos van het Nationaal Park De Utrechtse Heuvelrug. Deze omgeving biedt schitterende fiets- en wandelroutes, en zeker niet te vergeten; een gevarieerd aanbod aan uitstapjes! Kastelen en landhuizen in de aangrenzende pittoreske dorpjes, maar ook de Grebbeberg en Ouwehands Dierenpark in Rhenen zijn zeker de moeite van een bezoekje waard.
Op onze camping heerst er een sfeer van rust en gemoedelijkheid. De plaatsen van zowel de stacaravans als de toercaravans zijn ruim en groen opgezet en bieden daardoor veel privacy.
Nieuw zijn onze 2 unieke verhuuraccommodaties The Pods. Dit zijn houten, kleine knusse hutten waar u met 2 volwassenen en 2 kinderen in kunt kamperen. U dient alleen zelf uw beddengoed en linnengoed mee te nemen.
Ook nieuw zijn onze camperplaatsen.
Bij ons vindt u geen zwembad of kantine, wel hebben we een leuk houten speeltoestel voor de kinderen, een natuureducatietas om samen in het bos op verkenning te gaan, een jeu-de-boules baan en een tafeltennistafel.
Honden worden niet toegelaten op de camping.

Contactgegevens

Naam Camping 't Eind
Adres Eindseweg 2
Postcode 3959 AV
Stad Overberg
Telefoonummer 0343 481368
Mail adres info@campingteind.nl
Website Ga naar de website

Nieuwsbrief

Neem nu een gratis abonnement op onze nieuwsbrief. Dan blijft u altijd op de hoogte van aanbiedingen, lastminutes, kortingen en het laatste vakantienieuws