Terug naar de zoekresultaten

Camping De Voortse Akker

Direct naar de website

Van harte welkom voor uw vakantie op deze heerlijk rustige plek tussen het Veluwse dorp Ermelo en het Hanzestadje Harderwijk op onze camping De Voortse Akker aan de Harderwijkerweg in Ermelo.

De camping is heerlijk rustig gelegen en biedt veel vrijheid, ruimte en vooral rust. Dit is de camping zoals kamperen is bedoeld. Lekker op de bonnefooi, reserveren vooraf is niet nodig. Vol is vol, dus alleen een belletje vooraf over de beschikbaarheid is voldoende. Kampeert u het liefst onder de schaduwrijke bomen of juist wat meer in de zon? Kijkt u zelf maar waar u het liefst wilt staan en gebruik zoveel ruimte als u wilt.

Onze camping is de ideale locatie voor de zelfvoorzienende kampeerder, zoals campers. Bijzettenten zijn uiteraard ook welkom, maar belangrijk is dat u zelfvoorzienend bent. Let op; de camping heeft geen sanitaire voorzieningen, maar beschikt wel over grondwatervoorziening.

Of je nu geniet van heerlijke wandelingen over de weidse heidevelden of in de Veluwse bossen, of je wilt zachtjes dobberen op het Veluwemeer of mooie fietstochten maken; op de Veluwe kom je helemaal tot rust. Niets hoeft. Over het ultieme onthaasten gesproken…

Bel ons gerust voor meer informatie en/of datum van aankomst: 0341-785.494 / 06-30.94.61.98.

• Prijzen: 5 euro per persoon per nacht, excl. toeristenbelasting
• Kinderen tot 12 jaar vieren gratis vakantie
• Toeristenbelasting: 1,50 euro per persoon per nacht
• Geen aankomst en vertrek op zondag
• Huisdieren zijn niet toegestaan

Graag tot ziens op camping De Voortse Akker!

Hartelijke groeten,
Familie Hoefakker
Harderwijkerweg 224
3852 AK Ermelo
Tel: 0341-785.494 / 06-30.94.61.98

Contactgegevens

Naam Camping De Voortse Akker
Adres Harderwijkerweg 224
Postcode 3852 AK
Stad Ermelo
Telefoonummer 0341 785494, 06 30946198
Mail adres ghoefakker@gmail.com
Website Ga naar de website

Nieuwsbrief

Neem nu een gratis abonnement op onze nieuwsbrief. Dan blijft u altijd op de hoogte van aanbiedingen, lastminutes, kortingen en het laatste vakantienieuws