Terug naar de zoekresultaten

RCN De Schotsman, Kamperland, Zeeland

Direct naar de website

RCN De Schotsman, Kamperland, Nederland
Pal aan het prachtige Veerse Meer ligt RCN de Schotsman. Met zijn sportvelden, speeltuinen en eindeloze watersportmogelijkheden is het park uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen in alle leeftijdscategorieën. Zon, strand en een verfrissend zeebriesje bezorgen je een gevoel van vrijheid, zodat je opgeladen terug naar huis gaat.

RCN de Schotsman is hét watersport paradijs in de omgeving. Maar ook buiten het seizoen is het hier heerlijk vertoeven in één van onze accommodaties. Je kan een mooie boswandeling maken of lekker uitwaaien op het Noordzeestrand.

In ons restaurant kun je genieten van een heerlijk maaltijd en op het terras heb je schitterend uitzicht over het Veerse Meer. In de omgeving zijn genoeg bezienswaardigheden waar de receptionisten graag meer over vertellen.

Een bezoek aan het historische stadje Veere is zeker de moeite waard, maar ook Zierikzee en Middelburg zijn aanraders met vele interessante musea en bezienswaardigheden.

Contactgegevens

Naam
Adres Schotsmanweg 1
Postcode 4493 CX
Stad Kamperland
Telefoonummer 0800 4050 730
Mail adres info@rcn.nl
Website Ga naar de website

Nieuwsbrief

Neem nu een gratis abonnement op onze nieuwsbrief. Dan blijft u altijd op de hoogte van aanbiedingen, lastminutes, kortingen en het laatste vakantienieuws