Terug naar de zoekresultaten

Minicamping d’Oute Poppe, Kerkwerve, Zeeland

Direct naar de website

Kamperen bij de boer op minicamping d’Oute Poppe. Wij verhuren 3 chalets, een luxe lodge en 19 kampeerplaatsen die ook geschikt zijn voor campers. Wij hebben een gevarieerd akkerbouwbedrijf waar altijd van alles te beleven is. Bij de camping is een wei met dwerggeitjes en kippen.

De mini-camping
Een ruim opgezet terrein, waarbij iedere plaats gescheiden is door struiken en bomen, tegelijk is er vanaf veel plaatsen overzicht over het veld.
Er is een volleybalveld, een voetbalveld , schommels binnen en buiten, een zandbak, een wiptoestel en een trampoline; een recreatieruimte met een tafeltennistafel, pooltafel, een goed gevulde boekenkast en een voetbalspel,
In het moderne sanitairgebouw zijn meerdere douches en toiletten, wascabines, een familiedouche en een ruimte voor minder validen.

Overal is gratis WiFi.

In de zomervakantie zijn er allerlei activiteiten zoals: barbecue, pannenkoekenfeest, zeskamp, volley-of voetbaltoernooitjes, sing-inn, rondleiding met een boerenwagen, verstoppertje spelen met de kinderen, levend stratego, citygame enz. Alle leeftijden vermaken zich prima!

In de omgeving vindt u rust, ruimte en een prachtig uitzicht over het platteland; De Oosterschelde op 500 m afstand met zeer schoon zwemwater, monumentenstad Zierikzee op 5 km afstand; in Dreischor landbouwmuseum Goemanszorg, de inlagen van Flaauwers, natuurgebied Tureluur en de Schelphoek, vele fietsroutes met een fietspad buitendijks van Zierikzee tot Westenschouwen en opstapplaatsen voor fietspontjes, Waterland Neeltje Jans en het educatief centrum over de Stormvloedkering, het Noordzeestrand of de Brouwersdam op 8 km. afstand, duikmogelijkheden in Oosterschelde en Grevelingen.

Faciliteiten
wasmachine, vaatwasgelegenheid, douches met warm water, verhuur chalets en lodge, fietsverhuur, gratis internetgebruik.

Contactgegevens

Naam Minicamping d’Oute Poppe
Adres Verseputseweg 13
Postcode 4321 TC
Stad Kerkwerve
Telefoonummer 06 23044801
Mail adres info@doutepoppe.nl
Website Ga naar de website

Nieuwsbrief

Neem nu een gratis abonnement op onze nieuwsbrief. Dan blijft u altijd op de hoogte van aanbiedingen, lastminutes, kortingen en het laatste vakantienieuws