Terug naar de zoekresultaten

Camping Grevelande, Herkingen, Zuid-Holland

Direct naar de website

Boerenlandcamping Grevelande heeft op dit moment 24 plaatsen van ruim 125 m2. De plaatsen zijn aan de achterzijde afgesloten door brede bosschages. De standplaatsen worden van elkaar gescheiden door haagvormige beplanting. Elke plaats heeft een stroomaansluiting, waterkraan en waterafvoer voorziening. De sanitaire voorzieningen bevinden zich in de schuur aansluitend aan het campingterrein. Men kan daar ook in de recreatieruimte tafeltennissen, tafelvoetballen,dammen, lekker op 1 van de 3 banken een mooi of spannend boek of tijdschrift lezen uit onze campingbibliotheek. In deze ruimte is WIFI beschikbaar.
Ook staan in deze ruimte witte kuipstoeltjes(deze mag u ook buiten gebruiken), een aantal gezelschapsspelletjes, de ovens, kookplaten, koelkastjes, diepvries en wasmachines / droger (€ 3,00 per beurt).
Op boerenlandcamping Grevelande is ook ingerichte caravan 4-6p , blokhuis 4p en vouwwagen tot 8p. te huur. Deze accommodaties zijn voorzien van bedden, servies, pannen, stoelen en tafel. Om te kamperen hoeft u alleen beddengoed en hand- en theedoeken mee te brengen.

Contactgegevens

Naam
Adres Peuterdijk 59
Postcode 3249 AW
Stad Herkingen
Telefoonummer 0187 669317
Mail adres vanderveldelies@hetnet.nl
Website Ga naar de website

Nieuwsbrief

Neem nu een gratis abonnement op onze nieuwsbrief. Dan blijft u altijd op de hoogte van aanbiedingen, lastminutes, kortingen en het laatste vakantienieuws