Terug naar de zoekresultaten

RCN De Roggeberg, Appelscha, Friesland

Direct naar de website

RCN De Roggeberg, Appelscha, Nederland
Het Friese Appelscha is een populaire vakantiebestemming in eigen land. Dat is voor een groot deel te danken aan de prachtige en diverse natuur. RCN de Roggeberg grenst direct aan Nationaal Park Drents-Friese Wold, een beschermd gebied waar de natuur haar eigen gang gaat. Het vakantiepark zelf staat bol van sportieve activiteiten.

Beschrijving
RCN de Roggeberg is gelegen aan de rand van het prachtige Drents-Friese Wold. Deze locatie is daarom ideaal voor natuurliefhebbers. Het Aekingerzand is een van de trekpleisters waar u schitterende zandverstuivingen tegenkomt en waar runden en schapen in de wilde natuur te zien zijn. Ook voor fietsers en wandelaars zijn er prachtige gebieden zoals het Fochtelooeveen. Hier tref je bijvoorbeeld de kraanvogels in het voorjaar aan.

Op het park hebben wij tal van mogelijkheden aan om te ontspannen of actief te zijn. Zo kun je gebruikmaken van het klimpark waar je kan klimmen, abseilen en tokkelen. Ook is er de mogelijkheid om te lasergamen midgetgolfen, lekker te voetballen of tennissen in de pannakooi. Vanaf mei is het waterspeelparadijs geopend voor kinderen tot 10 jaar. Voor de ouderen is er direct naast het park een groot openluchtzwembad waar je gratis gebruik van kan maken. Tijdens het seizoen staat er een recreatieteam klaar om jong en oud te vermaken met de leukste activiteiten. Hierbij kan je denken aan knutselen, dansen op muziek of een mooie wandeling door de natuur.

In de omgeving van de Roggeberg is van alles te beleven. Zo kun je naar Wildlands Adventure Zoo in Emmen, het bezoekerscentrum van Staatsbosbeheer of het gevangenismuseum in Veenhuizen.

Faciliteiten
levensmiddelenverkoop, textielwasgelegenheid, wasmachine, centrifuge, droogtrommel, babyroom, douches met warm water, wastafels met warm water, gehandicaptentoilet, gehandicaptenwastafel, verhuur caravans, verhuur vakantiehuizen/bungalows, fietsverhuur, internetgebruik, draadloos internet mogelijk

Contactgegevens

Naam RCN De Roggeberg
Adres De Roggeberg 1
Postcode 8426 GK
Stad Appelscha
Telefoonummer 0800 4050 730
Mail adres info@rcn.nl
Website Ga naar de website

Nieuwsbrief

Neem nu een gratis abonnement op onze nieuwsbrief. Dan blijft u altijd op de hoogte van aanbiedingen, lastminutes, kortingen en het laatste vakantienieuws