Terug naar de zoekresultaten

RCN De Noordster, Dwingeloo, Drenthe

Direct naar de website

RCN De Noordster, Dwingeloo, Nederland
Tussen de romantische Drentse brinkdorpen, maar ver weg van de dagelijkse drukte, ligt RCN de Noordster. Het vakantiepark bevindt zich middenin Nationaal Park Dwingelderveld en is dus onderdeel van dit beschermde natuurgebied. Dat merk je: flora en fauna bepalen het uitzicht en je bent echt weg in eigen land. 's Avonds geniet je van de goed zichtbare sterrenhemel.

RCN Vakantiepark de Noordster ligt in Dwingeloo wat de winnaar is van goud bij de verkiezing van het groenste dorp van Europa!

Allerlei verschillende paden bieden u de gelegenheid om de natuur ter plaatse te ondekken. De eeuwenoude boerderijen, schaapskooi, hunebedden en grafheuvels verwijzen naar een rijke historie. Vlak bij het park is een Familie pad, wat geschikt is voor mindervalieden of wandelen met een kinderwagen. Zowel op het park als daarbuiten kan je genieten van het prachtige natuurschoon.

Voor iedereen die graag vermaakt wilt worden staat er een enthousiast animatieteam klaar om de leukste activiteiten te ondernemen.

Geen zin om te koken tijdens je vakantie? Dan ben je van harte welkom in het restaurant voor heerlijke hapjes en drankjes. Bij de snackbar kun je lekkere friet, broodjes, snacks en (soft)ijs verkrijgen. Om volledig tot rust te komen kan je zelfs de boodschappen online bestellen en komen wij dit bij je brengen.

Onze receptionisten helpen bij het zoeken van leuke uitstapjes in de omgeving.

Faciliteiten
levensmiddelenverkoop, textielwasgelegenheid, wasmachine, centrifuge, droogtrommel, douches met warm water, wastafels met warm water, gehandicaptentoilet, gehandicaptenwastafel, verhuur caravans, verhuur vakantiehuizen/bungalows, fietsverhuur, internetgebruik, draadloos internet mogelijk

Contactgegevens

Naam RCN De Noordster
Adres De Noordster 105
Postcode 7991 PB
Stad Dwingeloo
Telefoonummer tel:0800 4050 730
Mail adres info@rcn.nl
Website Ga naar de website

Nieuwsbrief

Neem nu een gratis abonnement op onze nieuwsbrief. Dan blijft u altijd op de hoogte van aanbiedingen, lastminutes, kortingen en het laatste vakantienieuws