Terug naar de zoekresultaten

Kamperen met elkaar

Direct naar de website

Camping 'La Pierre de l'Aigle' bevindt zich in Frankrijk, in het zuidelijke deel van de Alpen (Alpes de Haute Provence). Onze organisatie 'Kamperen met elkaar' heeft een veld op de camping gereserveerd om met elkaar als christenen vakantie te vieren! Op de camping kun je kamperen of een chalet of canvastent huren.

De camping is een mooie uitvalsbasis om te wandelen, mountainbiken en te watersporten. Op de camping kun je terecht bij de snackbar of het restaurant. Ook is er een zwembad, speeltuintje en een wasserette op de camping. De camping biedt ruime staanplaatsen.

'Kamperen met elkaar' organiseert allerlei activiteiten tussen 26 juli en 9 augustus. Denk hierbij aan een voetbaltoernooi, sing-inn, gezamenlijke maaltijd, bijbelstudie voor vrouwen en een activiteit voor mannen. Ook wordt er gezorgd voor een verrassingstasje voor de jongere kinderen. U kunt zelf kiezen of u 1 of 2 weken reserveert op de camping.
'Kamperen met elkaar is een particulier initiatief. Zomer '23 was het eerste jaar. Wegens succes herhalen we het in de zomervakantie van 2024! Lees alles over wie we zijn en wat we doen op onze website!
Wij hebben er zin in, jij ook?

Contactgegevens

Naam Kamperen met elkaar
Adres Hulkestein 9
Postcode 2804 EN
Stad Gouda
Telefoonummer 06 40054206
Mail adres lennekeweerheim@gmail.com
Website Ga naar de website

Nieuwsbrief

Neem nu een gratis abonnement op onze nieuwsbrief. Dan blijft u altijd op de hoogte van aanbiedingen, lastminutes, kortingen en het laatste vakantienieuws