Terug naar de zoekresultaten

Kamperen met elkaar

Direct naar de website

Camping 'Le Pontet' bevindt zich in Frankrijk, aan de voet van de Mont Blanc. Onze organisatie 'Kamperen met elkaar' heeft een stukje van de camping gereserveerd om zo met elkaar als christenen hier vakantie te vieren! Op de camping kun je kamperen of een chalet of stacaravan huren.

De camping is een mooie uitvalsbasis om te wandelen, mountainbiken. En op het naastgelegen vrijetijdspark kun je terecht voor allerlei sporten en zwemmen. Op de camping kun je terecht bij de snackbar of het restaurant. Ook is er een speelruimte en een wasserette op de camping. De camping biedt ruime staanplaatsen van 100m2 waarbij er rekening wordt gehouden met de grootte van uw kampeermiddel.

'Kamperen met elkaar' organiseert allerlei activiteiten tussen 28 juli en 11 augustus. Denk hierbij aan een voetbaltoernooi, sing-inn, gezamenlijke maaltijd, bijbelstudie voor vrouwen en een activiteit voor mannen. Ook wordt er gezorgd voor een verrassingstasje voor de jongere kinderen. U kunt zelf kiezen of u 1 of 2 weken reserveert op de camping.

U boekt zelf de camping via www.campinglepontet.fr

Daarnaast meldt u zich aan via www.kamperenmetelkaar.nl
De kosten hiervan bedragen €75 per week, per plek.

Contactgegevens

Naam Kamperen met elkaar
Adres Hulkestein 9
Postcode 2804 EN
Stad Gouda
Telefoonummer 06 40054206
Mail adres lennekeweerheim@gmail.com
Website Ga naar de website

Nieuwsbrief

Neem nu een gratis abonnement op onze nieuwsbrief. Dan blijft u altijd op de hoogte van aanbiedingen, lastminutes, kortingen en het laatste vakantienieuws