Terug naar de zoekresultaten

RCN De Jagerstee, Epe, Veluwe

Direct naar de website

RCN De Jagerstee, Epe, Nederland
Al meer dan vijftig jaar is RCN de Jagerstee hét bospark voor een vakantie met het hele gezin. Midden op het mooiste plekje van de Veluwe vinden onze gasten de perfecte balans tussen rust, ruimte en activiteit. De omgeving biedt veel mogelijkheden, maar voor een echt buitengevoel hoef je het park niet af.

Beschrijving
Op RCN de Jagerstee kun je genieten van al het moois dat de Veluwe te bieden heeft. Zo kun je zomaar verrast worden door een konijn, een eekhoorn of een van de vele vogelsoorten. Tijdens een prachtige fiets- of wandeltocht spot je misschien een wild zijn of hert.

Wij werken hard om voor jou een optimale vakantiebeleving te creëren met respect voor mens en natuur. Wij werken aan vernieuwde concepten om je elk jaar weer positief te verrassen. Zo is er dit jaar een verkeersplein gemaakt e hebben wij nieuwe bungalows gebouwd. Kinderen kunnen fantastisch buiten spelen, maar kunnen dit jaar ook binnen spelen. Wij hebben een recreatiezaal verbouwd tot een fantastische speelzaal. RCN de Jagerstee heeft dit jaar een belangrijk keurmerk gekregen, de Green Key. Dit is een keurmerk voor het bewust bezig zijn met mens en milieu binnen onze organisatie. Zo werken er mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en maken wij bewuste keuzes voor het milieu. Dit vinden wij erg belangrijk en wij willen je graag uit nodigen om daar ook rekening mee te houden.

In ons vernieuwde restaurant met een nieuwe menukaart ben je van harte welkom voor een hapje en een drankje. In ons restaurant wordt vers gekookt met prachtige producten. Naast de uitgebreide menukaart serveren wij ook een dagmenu. Bij de snackbar kun je de lekkerste friet, snacks en (soft)ijs verkrijgen. De campingsupermarkt heeft een zeer uitgebreid assortiment.

Tijdens de schoolvakantie staat ons enthousiaste recreatieteam klaar voor jong en oud.

De receptiemedewerkers staan je graag te woord en adviseren over de leukste uitjes, of fiets- en wandelroutes in de omgeving. En bekijk de folderkast met folders over attracties, musea en dierentuinen.

Faciliteiten
levensmiddelenverkoop, textielwasgelegenheid, wasmachine, droogtrommel, babyroom, douches met warm water, wastafels met warm water, gehandicaptentoilet, gehandicaptenwastafel, verhuur caravans, verhuur vakantiehuizen/bungalows, fietsverhuur, internetgebruik, draadloos internet mogelijk

Contactgegevens

Naam RCN De Jagerstee
Adres Officiersweg 86
Postcode 8162 NR
Stad Epe
Telefoonummer 0800 4050 730
Mail adres info@rcn.nl
Website Ga naar de website

Nieuwsbrief

Neem nu een gratis abonnement op onze nieuwsbrief. Dan blijft u altijd op de hoogte van aanbiedingen, lastminutes, kortingen en het laatste vakantienieuws