Terug naar de zoekresultaten

RCN Het Grote Bos, Doorn, Utrecht

Direct naar de website

RCN Het Grote Bos, Doorn, Nederland
Rijke natuur, een glooiend landschap, gezellige dorpjes en Utrecht en Amersfoort op fietsafstand: de Utrechtse Heuvelrug is een van de meest veelzijdige vakantiebestemmingen in Nederland. Of je nu sportief bent of liever cultuur snuift, een verblijf op RCN het Grote Bos in Doorn maakt je vakantie compleet.

Beschrijving
Wie over het Grote Bos wandelt wordt even stil van de machtige beukenlanen, die het centrum van het park een statige sfeer geven. Je vind er iets terug van de tijd dat RCN het Grote Bos onderdeel was va het landgoed Hydepark.

Je kunt eindeloos fietsen op de Utrechtse Heuvelrug. Een heel afwisselend landschap nodigt je uit om verschillende richtingen op te gaan: door de bossen of langs fruitboomgaarden, door rivierlandschap van het ene plaatsje naar het andere rustieke dorpje.

Op het park wordt bronwater op 180 meter diepte gewonnen, hierdoor hebben we zuiver water om te drinken en douchen. Het drinkwater behoord tot het beste in Nederland.

Onze receptiemedewerkers staan met tips voor uitstapjes voor je klaar, zodat je je geen dag hoeft te vervelen op vakantie. Op het park zorgt het recreatieteam voor leuke activiteiten in weekenden en vakanties.

Faciliteiten
levensmiddelenverkoop, textielwasgelegenheid, wasmachine, centrifuge, droogtrommel, babyroom, douches met warm water, wastafels met warm water, gehandicaptentoilet, gehandicaptenwastafel, verhuur caravans, verhuur vakantiehuizen/bungalows, fietsverhuur, internetgebruik, draadloos internet mogelijk

Contactgegevens

Naam RCN Het Grote Bos
Adres Hydeparklaan 24
Postcode 3941 ZK
Stad Doorn
Telefoonummer 0800 4050 730
Mail adres info@rcn.nl
Website Ga naar de website

Nieuwsbrief

Neem nu een gratis abonnement op onze nieuwsbrief. Dan blijft u altijd op de hoogte van aanbiedingen, lastminutes, kortingen en het laatste vakantienieuws