Terug naar de zoekresultaten

RCN De Flaasbloem, Chaam, Brabant

Direct naar de website

RCN De Flaasbloem, Chaam, Nederland
RCN de Flaasbloem was ooit een groot bosgebied. Er valt op het Brabantse vakantiepark dus altijd genoeg te wandelen en te ontdekken. Ook nu nog ruik je er hars en dennennaalden en zie je regelmatig een eekhoorn wegschieten. Natuurbeleving in Brabant zoals het hoort, van alle gemakken voorzien.

Beschrijving
Op RCN de Flaasbloem zijn alle voorzieningen voor een aangenaam verblijf. Van Finse Lodge tot Tent Lodge tot een chalet aan het water. Maar ook ruime kampeerplaatsen met boomhut of privé sanitair behoort tot de mogelijkheden.

In ons restaurant ben je van harte welkom om culinair verwent te worden. Denk eens aan een heerlijke sorbet op het terras of een uitgebreid diner. Liever niet zo lang aan tafel, dan hebben wij ook heerlijke borrelhapjes.

In 2017 is op RCN de Flaasbloem 't Smokkelstrand geopend, een recreatiemeer compleet met glijbanen en diverse speeltoestellen. Het leuke hieraan is dat dit hele meer energie neutraal werkt, dit komt door de zonnepanelen. Voor de sportieve gast heeft dit park veel te bieden, denk bijvoorbeeld aan voetbal, volleybal, voetvolley, tafeltennis en het nieuwe Frisbee Games.

Naast de vele mogelijkheden staat ons recreatieteam voor je klaar in de weekenden en vakanties, om de hele dag leuke dingen te kunnen doen.
Voor activiteiten buiten het park kunnen onze receptionisten vele uitstapjes aanbevelen. De receptionisten informeren je hier dan ook graag over.

Faciliteiten
levensmiddelenverkoop, wasmachine, droogtrommel, douches met warm water, wastafels met warm water, gehandicaptentoilet, gehandicaptenwastafel, verhuur caravans, verhuur vakantiehuizen/bungalows, fietsverhuur, internetgebruik, draadloos internet mogelijk

Contactgegevens

Naam RCN De Flaasbloem, Chaam, Noord-Brabant
Adres Flaasdijk 1
Postcode 4861 RC
Stad Chaam
Telefoonummer 0800 4050 730
Mail adres info@rcn.nl
Website Ga naar de website

Nieuwsbrief

Neem nu een gratis abonnement op onze nieuwsbrief. Dan blijft u altijd op de hoogte van aanbiedingen, lastminutes, kortingen en het laatste vakantienieuws