Terug naar de zoekresultaten

Camping Walsdorf, Walsdorf, Luxemburg

Direct naar de website

Camping Walsdorf in Luxemburg, L-9465 Walsdorf/Vianden, Luxemburg
Te midden van de schitterende natuur van de Luxemburgse Ardennen ligt ons Beter Uit vakantiepark Walsdorf. Dit kleinschalige vakantiepark in Luxemburg onderscheidt zich door rust en ruimte. Het park ligt op slechts 320 km van Utrecht en is een ideaal uitgangspunt voor een veelzijdige gezinsvakantie, want de leukste uitstapjes zijn allemaal dichtbij

Vakantiepark Walsdorf…
… beschikt over een gevarieerd accommodatieaanbod: compleet ingerichte bungalowtenten, de kampeerbungalow voor iets luxer kamperen, sfeervolle mobilhomes en het ruime appartement Parkzicht. Tevens telt het park ruim 100 kampeerplaatsen met een gemiddelde grootte van circa 100m2. De plaatsen zijn omgeven door groene beukhagen en voorzien van elektriciteit. Op centraal gelegen punten vindt u watervoorzieningen. Het park heeft twee moderne sanitairgebouwen, waaronder één die ook geschikt is voor mindervaliden.

Parkrestaurant en cafetaria
We nodigen u graag uit in ons prachtige restaurant! Ontspan en geniet van de voordelige familiemenu’s. Daarnaast biedt onze cafetaria u een grote variatie van snacks aan.

Parkwinkel
Elke morgen zijn er verse broodjes in onze parkwinkel en in het hoogseizoen de krant uit Nederland. In onze parkwinkel vindt u een verrassend uitgebreid assortiment met vertrouwde Nederlandse producten. Boodschappen zijn binnen handbereik, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw welverdiende vakantie.

Wifi
Op Walsdorf wordt in het voorjaar een compleet nieuw wifi-systeem aangelegd, deels gratis en met dekking over het gehele park.

Contactgegevens

Naam Camping Walsdorf
Adres Tandelerbach
Postcode L-9465
Stad Walsdorf
Telefoonummer tel: +31(0)883100500
Mail adres info@beteruitvakantieparken.nl
Website Ga naar de website

Nieuwsbrief

Neem nu een gratis abonnement op onze nieuwsbrief. Dan blijft u altijd op de hoogte van aanbiedingen, lastminutes, kortingen en het laatste vakantienieuws