Terug naar de zoekresultaten

Oase Camp Storastrand, Amal, Zweden

Direct naar de website

Oase Camp Storastrand is een Christelijke gezinscamping, onder het Zweedse havenplaatsje Åmål aan de westkust van het grote Vänern-meer. De camping ligt midden in de Zweedse bossen en is omringd door één van de vele Zweedse meertjes.

Oase Camp Storastrand is een christelijke gezinscamping. Storastrand spreek je uit als Stoerestrand. Stoer betekent in Zweden groot. Storastrand is dus letterlijk 'het grote strand', maar een correctere vertaling is 'de lange kustlijn'.

Oase Camp Storastrand is boven alles een natuurcamping met royale standplaatsen en voorzieningen naar Nederlandse maatstaven. Ook bieden wij in het hoogseizoen een bruisend recreatieprogramma voor kinderen, tieners en jongeren.

Wilt u meer weten? Neem eens een kijkje op onze website www.oasecamp.com

Faciliteiten
wasmachine, centrifuge, droogtrommel, strijkgelegenheid, douches met warm water, wastafels met warm water, verhuur caravans, verhuur vakantiehuizen/bungalows, fietsverhuur, Tevens hebben wij kano's te huur.

Contactgegevens

Naam Camping Oase Camp Storastrand
Adres SMU i Animskogs lagergard
Postcode 66297
Stad Amal
Telefoonummer +0031(0)78 6132587, of via de mobiele nummers: 06-23078015 / 06-51872645.
Mail adres info@oasecamp.com
Website Ga naar de website

Nieuwsbrief

Neem nu een gratis abonnement op onze nieuwsbrief. Dan blijft u altijd op de hoogte van aanbiedingen, lastminutes, kortingen en het laatste vakantienieuws