Terug naar de zoekresultaten

Landgut Engelsbach, Thüringen, Duitsland

Direct naar de website

Landgut Engelsbach, Leinatal / OT Engelsbach, Duitsland
Midden in het Duitse Thüringerwald, ligt Landgut Engelsbach, een vakantiepark met bungalows, een groepshuis en een kleine camping.

Beschrijving
Midden in het Duitse Thüringerwoud, ligt het fraaie Landgut Engelsbach. Een christelijk vakantiepark omgeven door ongerepte natuur met meer dan 6000 kilometer lange wandelpaden en steden met een rijk culturele geschiedenis, bekend door Luther, Bach en Goethe.

In het hoofdgebouw bevindt zich een restaurant, kegelbaan, biljart- en tafeltennisruimte en een kinderspeelkamer.In de mei-, zomer- en kerstvakantie bieden we programma´s aan (Nederlands). Daarnaast bieden we programma´s aan op maat, voor bijvoorbeeld scholen, families, kerken en gemeentes.

Op het terrein staan 14 bungalows voor 2 - 10 personen, een groepshuis voor 40 personen en een kleine camping.

De camping is uniek gelegen, direct aan de bosrand, met uitzicht op het dal. Dicht in de buurt van de speeltuin. Aanwezig is een sanitairgebouw met douche, 2 toiletten en 2 waskabines.

Kamperen is alleen in het zomerseizoen mogelijk.

Faciliteiten
wasmachine, douches met warm water, wastafels met warm water, verhuur vakantiehuizen/bungalows, draadloos internet mogelijk

Contactgegevens

Naam Landgut Engelsbach
Adres Am Heidelberg 23
Postcode 99894
Stad Engelsbach
Telefoonummer 0049 3623200873
Mail adres info@landgutengelsbach.eu
Website Ga naar de website

Nieuwsbrief

Neem nu een gratis abonnement op onze nieuwsbrief. Dan blijft u altijd op de hoogte van aanbiedingen, lastminutes, kortingen en het laatste vakantienieuws