Terug naar de zoekresultaten

Camping Lumdatal, Sauerland, Duitsland

Direct naar de website

Camping Lumdatal - Duitsland, Rabenau, Duitsland
Op slechts 3 uur rijden vanaf de Nederlands grens, in het Duitse Lahntal ligt de nieuwe locatie van NOA Vakanties. De camping is gelegen boven op een berg, waar men een prachtig uitzicht heeft over het Lahntal. Vanaf de camping kan u meteen prachtige wandel- en fietstochten maken over hoge wandel en fietsroutes die hier zijn aangelegd. De omliggende dorpjes bestaan uit kenmerkende vakwerkhuizen, die het vakantiegevoel compleet maken.

Beschrijving
Op de nieuwe bestemming van NOA Vakanties vindt u ons enthousiaste recreatieteam, die veel activiteiten en excursies organiseren voor alle leeftijden. Vanaf de camping kunt u met de fiets of lopend de omgeving verkennen via het hoge wandel/fietspad wat is aangelegd. Zo kunt u zonder hoogtemeters te maken, genieten van de prachtige omgeving van het Lahntal.

Ook voor de actievelingen is er genoeg te doen! Zo kan u gaan kajakken op de rivier de Lahn, een spannende mountainbiketocht maken door de bergen. Wat zeker niet mag ontbreken tijdens uw vakantie, is een bezoek aan de Vogelsberg. Op de top van deze berg vindt u een tal van leuke activiteiten van rodelen, klimpark, boomkronenpad tot en met een interactieve natuurwandeling voor kinderen door het bos.

Op korte afstand van de camping vindt u de plaats Marburg, waar u vanuit het nieuwe gedeelte van de stad met een lift naar het boven gelegen oude gedeelte van de stad gaat, waarmee u enkele honderden jaren terug gaat in de tijd. De oude en kleine straatjes, met prachtige vakwerkhuizen brengen u naar het hoogste punt van de stad waar een groot kasteel staat met een mooi uitzicht over de stad.

Naast alle (sport)activiteiten en excursies organiseert het team kinderclubs, sport en spel. Maar ook het unieke van NOA Vakanties ontbreekt niet op deze bestemming, met de Bijbelstudies voor jongeren en volwassenen en een sing-in bij het kampvuur, waarmee u vakantie beleefd in een unieke sfeer!

Faciliteiten
levensmiddelenverkoop, wasmachine, droogtrommel, vaatwasgelegenheid, vergadergelegenheid, douches met warm water, wastafels met warm water, verhuur vakantiehuizen/bungalows, fietsverhuur, internetgebruik, draadloos internet mogelijk, Snackcorner, receptie, speelplaats, verhuur blokhutten en bungalowtenten.

Contactgegevens

Naam Camping Lumdatal
Adres Auf dem Melmes
Postcode 35466
Stad Rabenau
Telefoonummer 0172-820205
Mail adres info@noa-vakanties.nl
Website Ga naar de website

Nieuwsbrief

Neem nu een gratis abonnement op onze nieuwsbrief. Dan blijft u altijd op de hoogte van aanbiedingen, lastminutes, kortingen en het laatste vakantienieuws