Terug naar de zoekresultaten

La Bonne Source, Limousin, Frankrijk

Direct naar de website

La Bonne Source betekent 'de goede bron'. Dit verwoordt precies wat wij als camping, ook in Frankrijk willen zijn! We hopen en verwachten dat God dit prachtige plekje gaat gebruiken,zodat u na uw vakantie weer uitgerust en gezegend naar huis gaat.

Beschrijving
De Correze staat bekend als het groene hart van de regio Limousin. Tussen de flora en fauna, in de vallei van 'Moulin de Gany', vindt u La Bonne Source op een prachtig stukje authentiek Frankrijk. Behalve haar christelijke identiteit, kenmerkt de camping zich door haar schoonheid, ruim opgezette karakter en sfeer.

We zijn geopend van 1 juni t/m 1 september en beschikken over alle gemakken voor de moderne kampeerder. U vindt bij ons een buitenzwembad waar u op warme dagen lekker kunt afkoelen en onze speeltoestellen en de bossen zorgen ervoor dat kinderen zich uren kunnen vermaken. Ook het riviertje de Loyre geeft veel speel plezier. Ook voor de sport liefhebbers onder ons zijn er verschillende mogelijkheden, zo hebben wij een tafeltennistafel, een volleybal veld en uiteraard een voetbalveld. Het terrein is uitgestrekt en heeft verschillende wandelpaden.

Na een wandeling in de zon is er een mogelijkheid om even uit te rusten op het terras onder het genot van een drankje uit onze Bergerie. Ook kunt u hier gebruik maken van het draadloos internet.

Kortom, er is genoeg te beleven en te ervaren! Kom en geniet met ons mee van ons prachtige stukje Frankrijk in de Correze!

Faciliteiten
wasmachine, douches met warm water, wastafels met warm water, fietsverhuur, internetgebruik, Zwembad

Contactgegevens

Naam Camping La Bonne Source
Adres Moulin de gany
Postcode 19210
Stad Saint Martin Sepert
Telefoonummer 0342 47 61 75
Mail adres info@labonnesource.nl
Website Ga naar de website

Nieuwsbrief

Neem nu een gratis abonnement op onze nieuwsbrief. Dan blijft u altijd op de hoogte van aanbiedingen, lastminutes, kortingen en het laatste vakantienieuws