Terug naar de zoekresultaten

Vakantiecentrum Le Roumagnan, Cote d'Azur, Frankrijk

Vakantiecentrum Le Roumagnan, Le Brusc, Frankrijk

Le Roumagnan is een privé christelijk vakantiecentrum aan de Middellandse Zee. U kan genieten van rust in een goede sfeer op ruime kampeerplaatsen en gezellige vakantiewoningen.
De Roumagnan is een vakantiecentrum van 1 hectare en is het hele jaar open. Deze wordt beheerd door een vereniging (wet 1901, zonder winst).

Het centrum ligt in een pijnbomenbos, 15 minuten lopen van de Middelandse Zee, naast het dorpje Le Brusc. Een schitterende omgeving van kreekjes en strandjes.

Er is plaats voor ong. 150 personen.
Er zijn 15 grote kampeerplaatsen te huur voor uw tent, caravan of camper, 3 ruime lodgetenten te huur (vaste bedden, keuken, douche, wc) 5 bungalows (4 pers.) en 3 bungalows (6 pers) te huur.

In laagseizoen is er ook de mogelijkheid om voor langere periode te komen en te kunnen genieten van het heerlijke klimaat.


Faciliteiten
wasmachine, vergadergelegenheid, douches met warm water, wastafels met warm water, verhuur vakantiehuizen/bungalows, internetgebruik, draadloos internet mogelijk

Contactgegevens

Naam Vakantiecentrum Le Roumagnan
Adres Route de la Lèque 270
Postcode 83140
Stad Le Brusc
Telefoonummer +41.22.360.18.88
Mail adres linlacombe@gmail.com
Website Ga naar de website

Nieuwsbrief

Neem nu een gratis abonnement op onze nieuwsbrief. Dan blijft u altijd op de hoogte van aanbiedingen, lastminutes, kortingen en het laatste vakantienieuws