Terug naar de zoekresultaten

Camping Casa Aurora, Le Marche, Italië

Direct naar de website

Welkom op Camping Casa Aurora.

De camping heeft 12 kampeerplaatsen, voorzien van water en electra en is gelegen op een terrein van circa 1 ha met een met een adembenemend uitzicht over de glooiende heuvels van de Verdicchio vallei.
Het kampeerterrein is dusdanig qua opzet dat er genoten kan worden van het echte kamperen zonder afbakening e.d.
De sanitaire voorziening is nieuw en modern, in totaal 4 toiletten, 4 douches en 4 wastafels met warm en koud water.
Ook is een heerlijk zwembad aanwezig voor een verfrissende duik, evenals een tafeltennis- en voetbaltafel.

Beschrijving
De camping van Casa Aurora ligt onderaan het terrein, aan het einde van Via Pezzole, een stuk grond van ca 1 hectare met een adembenemend uitzicht over de glooiende heuvels van de Verdicchiovallei,met daarachter de bergen van de Apennijnen…

Aan de zijkant van het kampeerterrein staan veel grote bomen, in het midden zijn ze wat kleiner. Verder is een modern sanitairgebouw aanwezig met in totaal 4 toiletten, 4 douches en 4 wastafels met warm en koud water.

Het zwembad heeft een afmeting van 8x4 meter, 1,25 meter diep met een mooi hardhouten terras aan twee kanten. U kunt bij het zwembad ook heerlijk op diverse terrassen in de schaduw van oude olijfbomen zitten. Tafeltennistafel en een voetbaltafel zijn daar ook aanwezig, voor kinderen èn volwassenen.
Ned. talige rondleiding Perugia en/of Assisi; naar Rome, met de trein vanuit Fabriano; iedere week pizza-workshop voor kinderen; samen eten met andere gasten van Casa Aurora op het gezellige binnenplein van Cupramontana; iedere zaterdagochtend wandelen met wandelclub 'Cupra in camminata'; wijntour/proeverij bij diverse wijnhuizen van Cupramontana; olijfolietour/proeverij in San Paolo di Jesi.
In onze receptie ligt veel foldermateriaal voor meer tips, ook is er een toeristenbureau in Cupra. U kunt bij ons groentes uit eigen biogroentetuin kopen; in het hoogseizoen ook vers brood uit Cupra.

In verband met het geringe aantal plaatsen raden wij aan om te reserveren. Wij zijn helaas niet toegankelijk voor caravans en campers, omdat onze toegangsweg nogal steil is.

Faciliteiten
vaatwasgelegenheid, babyroom, douches met warm water, wastafels met warm water, gehandicaptentoilet, gehandicaptenwastafel, draadloos internet mogelijk

Contactgegevens

Naam Camping Casa Aurora
Adres Via Pezzole 9
Postcode 60034
Stad Cupramontana
Telefoonummer 0039 334 2417296, 0039 393 6856936
Mail adres info@casa-aurora.it
Website Ga naar de website

Nieuwsbrief

Neem nu een gratis abonnement op onze nieuwsbrief. Dan blijft u altijd op de hoogte van aanbiedingen, lastminutes, kortingen en het laatste vakantienieuws