Terug naar de zoekresultaten

Christelijke Camping Letni Den, Moravië, Tsjechië

Direct naar de website

Christelijke Camping Tsjechië Letni Den, ... in de zonnige vallei in zuid Moravië! , Tsjechië
De camping is gelegen in het zuiden van Tsjechië in het Moravische Hoogland. Dit gebied kent een landklimaat met warme zomers. “Letni Den” betekent letterlijk “zomerse dag”. Uw gastheer en gastvrouw zijn het Nederlandssprekende echtpaar Robert en Annette Louwsma. Wij heten u van harte welkom!

Beschrijving
Er zijn 75 ruime plaatsen, allen voorzien van elektriciteit. Er is een groot zwembad op de camping waar u een verkoelende duik kunt nemen. De rivier de ‘Dyje’ is een onuitputtelijke bron van speelplezier voor kinderen. Om te voorkomen dat de veiligheid van kleintjes in gevaar komt, zijn zowel het zwembad als de rivier afgeschermd.

Het sanitair op “Letni Den” is ruim en schoon. In het hoogseizoen worden de toiletten met grote regelmaat gereinigd. De douches zijn gratis en geheel gerenoveerd, er is een familie/invalide douchecabine. De Lunchroom van “Letni Den” serveert de hele dag warme en koude dranken, ijs en snacks. Voor uitgebreide maaltijden kunt u terecht in restaurants in één van de dorpen in de omgeving. Buitenshuis eten is een waar genot, overheerlijke maaltijden voor slechts enkele euro’s.
Faciliteiten
levensmiddelenverkoop, textielwasgelegenheid, wasmachine, centrifuge, droogtrommel, vergadergelegenheid, douches met warm water, wastafels met warm water, gehandicaptenwastafel, verhuur vakantiehuizen/bungalows, fietsverhuur, internetgebruik, draadloos internet mogelijk, Verhuur van ingerichte bungalowtenten, Verhuur van 2 luxe vakantiewoningen en verhuur van 5 huisjes ”Letni Den” meer info zie onze site www.campingletniden.com

Contactgegevens

Naam Christelijke Camping Letni Den
Adres Stare Hobzi 105
Postcode 378 71
Stad Stare Hobzi
Telefoonummer NL 058-2531975. CZ: 00420/384 497 128
Mail adres info@campingletniden.nl
Website Ga naar de website

Nieuwsbrief

Neem nu een gratis abonnement op onze nieuwsbrief. Dan blijft u altijd op de hoogte van aanbiedingen, lastminutes, kortingen en het laatste vakantienieuws