Terug naar de zoekresultaten

RCN Domaine de la Noguiere, Provence, Frankrijk

Direct naar de website

RCN Domaine de la Noguiere, Le Muy, Frankrijk
Op slechts zestien kilometer van de Middellandse Zee ligt RCN Domaine de la Noguière. Authentieke vissersdorpjes, zonnebloemvelden en steden als Cannes, Nice en Monaco in de buurt; onze ligging aan de Côte d’Azur biedt jou precies de juiste mix van wat de Provence zo’n heerlijke vakantiebestemming maakt.

Beschrijving
RCN Domaine de la Noguière is een park wat op zestien kilometer van de Middellandse Zee ligt. Het park was voorheen een notenboomgaard die in de jaren 70 is omgebouwd tot camping. Op dit moment heeft het park 56 verhuur accommodaties en 185 kampeerplaatsen.

Op het park zijn alle faciliteiten aanwezig voor een zorgeloze vakantie, zwembade, glijbanen, winkel en het restaurant. Badplaatsen als Saint-Tropez en Cannes liggen in de buurt van het park en zijn een bezoek zeker waard. Ook het prachtige Gorges de Verdon is in de omgeving te vinden. De Provençaalse dorpjes kunnen niet worden overgeslagen.

Onze receptionisten staan klaar met de leukste tips in de omgeving en de leukste uitjes. Op het park is er een recreatieteam wat de leukste activiteiten organiseert voor jong en oud.

Faciliteiten
levensmiddelenverkoop, wasmachine, droogtrommel, douches met warm water, wastafels met warm water, gehandicaptentoilet, gehandicaptenwastafel, verhuur caravans, verhuur vakantiehuizen/bungalows, fietsverhuur, internetgebruik, draadloos internet mogelijk

Contactgegevens

Naam RCN Domaine de la Noguiere
Adres 1617 Route de Fréjus
Postcode 83490
Stad Le Muy
Telefoonummer 0800 4050 730
Mail adres info@rcn.nl
Website Ga naar de website

Nieuwsbrief

Neem nu een gratis abonnement op onze nieuwsbrief. Dan blijft u altijd op de hoogte van aanbiedingen, lastminutes, kortingen en het laatste vakantienieuws