Terug naar de zoekresultaten

RCN De Potten, Offingawier, Friesland

Direct naar de website

RCN De Potten, Offingawier, Nederland
Direct aan het Friese Sneekermeer ligt vakantiepark RCN de Potten. Het park is een watersportparadijs voor jong en oud. Zeilfanaten beleven op en om het park hun ideale vakantie, maar ook natuurliefhebbers komen hier aan hun trekken. De Friese natuur heeft naast haar typische wateren ook wat flora en fauna betreft genoeg te bieden.

RCN de Potten biedt u de mogelijkheid om een fantastische vakantie te beleven! Gelegen in het gebied van de Friese meren kunnen we met recht een waterpark genoemd worden.

De jongste aanwinst van het park zijn de bouw en verhuur van 20 zogenaamde sloepenwoningen, met eigen steiger en verbinding met alle wateren. Campers zijn ook van harte welkom! Momenteel hebben we 20 specifieke pekken inclusief service station gelegen op onze kampeerhaven.

De recreatie is weer volop vertegenwoordigd. Ons team zal ook dit jaar weer een vol programma presenteren. Daarnaast staan onze tennisbaan tot je beschikking, daarnaast kan je ook voetballen, volleyballen, badmintonnen en basketballen. Wil je zwemmen? Met een paar passen kun je genieten van het strand en water. Voor zeilles kun je je aanmelden bij onze zeilschool.

We zijn rondom gelegen in het water, echter is er zoveel meer te beleven in de omgeving. Volop fiets- en wandelroutes waarvoor wij E-bikes verhuren. Onze receptie heeft tal van tips en routes om de schitterende omgeing en dorpen te verkennen. Deze routes hebben wij ook voor je op het water om op pad te gaan met de sloep of kano.

Voor de culinaire gezelligheid in de vorm van een uitgebreid diner of snelle hap kun je terecht in ons gezellige restaurant. Op het terras heb je een fantastisch uitzicht op het water.

Faciliteiten
levensmiddelenverkoop, textielwasgelegenheid, wasmachine, centrifuge, droogtrommel, babyroom, douches met warm water, wastafels met warm water, verhuur vakantiehuizen/bungalows, fietsverhuur, internetgebruik, draadloos internet mogelijk

Contactgegevens

Naam
Adres De Potten 2-38
Postcode 8626 GD
Stad Offingawier
Telefoonummer 0800 4050 730
Mail adres info@rcn.nl
Website Ga naar de website

Nieuwsbrief

Neem nu een gratis abonnement op onze nieuwsbrief. Dan blijft u altijd op de hoogte van aanbiedingen, lastminutes, kortingen en het laatste vakantienieuws